Muut palvelut

Turvapuhelimen lisälaitteet

Turvapuhelimeen on mahdollista kytkeä erillaisia lisälaitteita. Näitä ovat esim. Palovaroitin tai ovivahti. Uusina tuotteina ja palveluna paikantavat turvatuotteet.

Ranteessa tai kaulassa pidettävät turvalaitteet toimivat kodin ulkopuolella lähettäen hälyttäjän sijainnin hälytyskeskukseen tai omaiselle.

Aivan uutta suomalaista innovaatiota edustaa Luna henkilöturvaranneke

Hoitajakutsu

Hämeen Ensiapupalvelut toimittaa palvelutaloihin ja yhteisöihin myös hoitajakutsujärjestelmiä, apulaitteita ja turvalaitteita.

Luna

Luna sopii kaikille Android-puhelinta käyttäville ja se liitetään matkapuhelimesi kanssa Bluetooth-yhteydellä toimivaksi hälytinratkaisuksi. Luna hälyttimen ja LunaSafe taustajärjestelmän avulla voit nopeasti ja huomaamatta hälyttää nappia painamalla valitsemillesi vastaanottajille. Tällöin vastaanottaja saa sijantikoordinaattisi karttalinkkinä, hälytysviestin sekä hälytyspuhelun tai näiden halutun yhdistelmän. Vastaanottajia voi olla useampia. Hälytysviestiä ja hälytystapaa (esim. äänetön) voidaan muokata. Hälytin voi olla ranteessa, klipsissä tai vaikkapa laukun vetoketjun päässä tai riipuksena kaulassa.

Niinpä Luna Henkilöturvahälytin sopii hyvin monenlaiseen käyttöön ja kaikkialle sinne, missä kontakti toiseen voi olla nopeasti tarpeen.